Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen

Stage / Cursus » Ateliers

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

  • Gratis
  • Voorbij
  • Over Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen

    Ter ere van het fermentatiefestival van Velt vzw nodigen Velt Brussel, Recyclart en Foodwin je uit voor een boeiende fermentatieworkshop! Door het gewoon eens zelf te doen ontdek je dat fermenteren heel plezant is en helemaal niet moeilijk. Om het nog wat spannender te maken, improviseren we à volonté. Door groenten en smaakmakers te combineren, creëren we onze eigen unieke fermenten en die nemen we nadien natuurlijk ook mee naar huis. En alsof dat niet volstaat, krijg je tal van tips om je fermenten te verwerken tot de heerlijkste gerechten. Een dag om niet te missen dus!

    De workshop wordt gegeven door Leentje Speybroeck, chef van Velt. Zij zal die dag ook het nieuwe Veltboek 'Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen' voorstellen. Wie wil kan die dag een (gesigneerd!) exemplaar aanschaffen.

    Meebrengen: snijplank, mesje, schort, keukenhanddoek, twee weckpotten (met beugelsluiting) of bokalen van 0,5 liter, weegschaaltje, schrijfgerei, papier of schriftje

    Plaatsen zijn beperkt.
    Reserveer je plekje via deze link: https://forms.gle/P5wziuh2Rk2KMBZv9

    Opmerkingen

    Klik om te evalueren
    Nog 0 tekens vóór verzending
    Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
    Auteur : ()
    Afmelden om je profiel te wijzigen
    Meer commentaren weergeven

    Andere evenementen : Recyclart

    Andere evenementen : Stage / Cursus

    Andere evenementen : Sint-Jans-Molenbeek

    Aanbevelingen