Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen

image - Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen

Over

Ter ere van het fermentatiefestival van Velt vzw nodigen Velt Brussel, Recyclart en Foodwin je uit voor een boeiende fermentatieworkshop! Door het gewoon eens zelf te doen ontdek je dat fermenteren heel plezant is en helemaal niet moeilijk. Om het nog wat spannender te maken, improviseren we à volonté. Door groenten en smaakmakers te combineren, creëren we onze eigen unieke fermenten en die nemen we nadien natuurlijk ook mee naar huis. En alsof dat niet volstaat, krijg je tal van tips om je fermenten te verwerken tot de heerlijkste gerechten. Een dag om niet te missen dus!

De workshop wordt gegeven door Leentje Speybroeck, chef van Velt. Zij zal die dag ook het nieuwe Veltboek 'Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen' voorstellen. Wie wil kan die dag een (gesigneerd!) exemplaar aanschaffen.

Meebrengen: snijplank, mesje, schort, keukenhanddoek, twee weckpotten (met beugelsluiting) of bokalen van 0,5 liter, weegschaaltje, schrijfgerei, papier of schriftje

Plaatsen zijn beperkt.
Reserveer je plekje via deze link: https://forms.gle/P5wziuh2Rk2KMBZv9

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Stages / Cursussen > Ateliers
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 78961
Editer l'événement SEO Espace administration