image - Ichon, Meyy

Over

Franse Bon Gamin-rapper brengt verfrissende, alternatieve hiphop

ICHON
Ichon heeft altijd een grote liefde gehad voor de Franse taal. Hij speelde ermee al in liefdesbrieven of excuses aan zijn ouders, maar vond toch echt zijn uitlaatklep in rapmuziek. Aan de zijde van Loveni en Myth Syzer begon de hiphopper zijn carrière als lid van het collectief Bon Gamin, dat erom bekend staat steeds verfrissende nieuwe sounds in de scene te pompen.

Na 'Cyclique' (2014), '#FDP' (2016) en 'Il suffit de le faire' (2017) nam Ichon de tijd om aan een nieuw album te werken. 'Noir ou blanc' is het eerste voorsmaakje daaruit, waarop hij andermaal toont waarom hij een van de interessantste stemmen in de alternatieve Franse hiphopscene is. Met zijn zware stem veroverde hij de harten van de Franse pers en schopte hij het tot op Colors; dit najaar presenteert de rapper zijn nieuw werk in de Rotonde van de Botanique.

MEYY
De jonge Brusselse zangeres en producer Charlotte Meyntjens brengt als MEYY oprechte lo-fi songs met een fragiele sound. Op jonge leeftijd begint ze nummers te schrijven en komt ze in contact met poëzie en dans. Met producer en goede vriend L’étreinte maakte ze het nummer 'Angelic Lies', een eerste, door R&B, neo-soul en pop geïnspireerde single. MEYY volgt letterlijk en figuurlijk haar dromen. Hierin worden haar diepste gevoelens blootgelegd die ze vertaalt naar lyrics die zich steeds als brieven naar één of meerdere personen richten. Genres bestaan niet zozeer in de songwriting van MEYY. De vibe die ze tijdens het componeren voelt, bepaalt alles. Dat levert instinctieve nummers op vol lust, passie, euforie en pijn - herkenbare emoties en verhalen waarmee ze ook bij het publiek een gevoelige snaar weet te raken. Laat je alvast verrassen door de eerste single van deze jonge, beloftevolle muzikante.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Hip-Hop / Rap
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 78373
Editer l'événement SEO Espace administration