National Geographic Live: Symphony for Our World | Capitole Gent

Concert » Muzikale begeleiding van een film

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Covidsafe Ticket
 • Over National Geographic Live: Symphony for Our World | Capitole Gent

  Duik in de wondere wereld van onze planeet met Symphony For Our World!

  Tijdens het fantastische film- en muziekspektakel Symphony For Our World worden baanbrekende beelden en verhalen uit de 130-jarige geschiedenis van National Geographic tot een episch geheel samengevoegd en perfect gesynchroniseerd met de live uitgevoerde muziek door het Noordpool Orkest. De combinatie van muziek en beeld vertelt op indringende wijze het verhaal van de complexe maar kwetsbare aard van onze planeet. Van intieme portretten van dieren in het wild tot de weidse overzichten van de adembenemende natuur waar wij als mens ook onderdeel van zijn.
  National Geographic Live: Symphony for Our World is een unieke beleving. Elk beeld wordt geaccentueerd door een pakkende orkestbegeleiding, een combinatie die resulteert in een krachtig muzikaal eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wilde wereld. De symfonie en het muzikale thema van Symphony for Our World zijn gecomponeerd door componisten Austin Fray en Andrew Christie van het Emmy- en BAFTA-genomineerde Bleeding Fingers Music (mede opgericht door de wereldberoemde filmcomponist Hans Zimmer).

  Het is een krachtig en actueel eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wereld. Kortom, een wereldshow om nooit te vergeten!

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Gent

  Aanbevelingen