Levenslijn - Jean-Luc Moerman

image - Levenslijn - Jean-Luc Moerman

Over

Na het "Covid-jaar" en de milieurampen wilde Jean-Luc Moerman werken met voorwerpen die geen economische waarde hebben en die soms gewoon alledaags afval vertegenwoordigen, zoals aluminiumfolie, gekleurde draden, takken van bomen etcetera, maar die voor hem een imaginaire en symbolische waarde hebben.
Deze tentoonstelling In Situ zal in de loop van de weken evolueren naar werken gemaakt met aluminiumfolie, dat hem herinnert aan het verpakken van zijn boterhammen als kind en aan de huid van de handen van bejaarden. De "verfrommelde" weerkaatsingen van de folie op de wanden en het plafond van deze bijzonder lichte tentoonstellingsruimte zullen ongelooflijk prachtig zijn. Er zal ook een installatie zijn met gekleurde draden die de connecties tussen mensen en de stroom van het leven in het algemeen illustreren, en daarnaast zullen er ook kunstwerken zijn gemaakt met takken die hij vindt tijdens wandelingen in de natuur.
Hij zal ook andere materialen tentoonstellen waaraan hij heeft gewerkt, zoals Longchamp en L/SCRNR handtassen, wijnetiketten en fietsen.
Als u naar de tentoonstelling komt kijken, krijgt u ook de gelegenheid om de kunstenaar ter plaatse aan het werk te zien om nieuwe werken te maken.

Deel :

Fotogalerij (4)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Verschillende technieken
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 77714
Editer l'événement SEO Espace administration