Levenslijn - Jean-Luc Moerman

Tentoonstelling » Mixed-Technische

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over Levenslijn - Jean-Luc Moerman

  Na het "Covid-jaar" en de milieurampen wilde Jean-Luc Moerman werken met voorwerpen die geen economische waarde hebben en die soms gewoon alledaags afval vertegenwoordigen, zoals aluminiumfolie, gekleurde draden, takken van bomen etcetera, maar die voor hem een imaginaire en symbolische waarde hebben.
  Deze tentoonstelling In Situ zal in de loop van de weken evolueren naar werken gemaakt met aluminiumfolie, dat hem herinnert aan het verpakken van zijn boterhammen als kind en aan de huid van de handen van bejaarden. De "verfrommelde" weerkaatsingen van de folie op de wanden en het plafond van deze bijzonder lichte tentoonstellingsruimte zullen ongelooflijk prachtig zijn. Er zal ook een installatie zijn met gekleurde draden die de connecties tussen mensen en de stroom van het leven in het algemeen illustreren, en daarnaast zullen er ook kunstwerken zijn gemaakt met takken die hij vindt tijdens wandelingen in de natuur.
  Hij zal ook andere materialen tentoonstellen waaraan hij heeft gewerkt, zoals Longchamp en L/SCRNR handtassen, wijnetiketten en fietsen.
  Als u naar de tentoonstelling komt kijken, krijgt u ook de gelegenheid om de kunstenaar ter plaatse aan het werk te zien om nieuwe werken te maken.

  Photos de Levenslijn - Jean-Luc Moerman

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  De meest boeiende gratis tentoonstellingen

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen