Praktische informatie

 • Soldout
 • Over Coldplay

  COLDPLAY - MUSIC OF THE SPHERES WORLD TOUR - SPECIAL GUEST: H.E.R.

  Met "Higher Power" en jongste single "My Universe", een samenwerking met K-pop fenomeen BTS, heeft Coldplay twee songs toegevoegd aan hun indrukwekkende lijst aan wereldhits. Ultracatchy popnummers met hoge feel good-factor en onmiskenbare Coldplay sound. Het was de voorbode van een gloednieuw album. 'Music of the Spheres' komt morgen uit.

  De band viert de release met een wereldtournee, waarbij de focus meer dan ooit ligt op duurzaamheid. De Britse band is vastberaden om de ecologische voetafdruk van de tournee zo laag als mogelijk te houden en heeft daarvoor een plan. Er wordt 100% hernieuwbare energie gebruikt voor de show. Ze verminderen hun CO2-uitstoot met 50%. En per verkocht ticket wordt een boom geplant. Meer informatie over deze en andere initiatieven vind je op coldplay.com/sustainability.

  De Music of the Spheres World Tour wordt op 18 april afgetrapt in Costa Rica en maakt op 2 juli de oversteek naar het Europese vasteland. Op vrijdag 5, zaterdag 6, maandag 8 én disndag 9 augustus staat het Koning Boudewijnstadion in Brussel op het programma.

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Juni 2022: Start your summer!

  Andere evenementen : Koning Boudewijnstadion

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen