The Radar Station - Support-act : Noa Lee

image - The Radar Station - Support-act : Noa Lee

Over

THE RADAR STATION

2017. The Radar Station wordt geboren uit de assen van Barefoot And The Shoes en Sun Gods. Met hun rijke, vervlochte synth- en gitaarpartijen en gelaagde drums creërt The Radar Station een eigen, uniek geluid: verhalende, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo’s uit de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois.

Kenmerkend voor de band is de opvallende, warme en bezwerende stem van zanger Brent Buckler, die ook live uitstekend tot haar recht komt en doet denken aan Eddie Vedder, Tom Smith van Editors of Liam O’Maonlai van Hothouse Flowers.

The Radar Station overtuigde in korte tijd tal van concertorganisatoren. Zo speelde de jonge band al gesmaakte sets op o.m. Linkerwoofer, De Effenaar (NL), Ik Zie U Graag Festival in Breda (NL), Kneistival, Dranouter Festival en het OLT Rivierenhof in Antwerpen. En dat is maar een begin, boekingskantoren Rumoer! (B) en Harvest Music (NL) gaan naarstig verder aan de slag met deze jonge belo_e. In 2019 kreeg The Radar Station airplay op Radio 1 en Studio Brussel met meerdere singles en speelde ze een beklijvende live-sessie op NPO Radio 5 (NL).

Begin 2020 ging het pas echt hard toen The Radar Station De NieuweLichting won op Studio Brussel. Kort hierna volgde ook airplay op Radio 1, Radio Willy, Classic 21 en Radio NPO 2. Hun nieuwe single The Giant werd zeer goed onthaald en staat in hoge rotatie op Studio Brussel, Radio Willy en Radio 1 sinds juni 2020.

The Radar Station haalt nu alles uit de kast en brengt een impressionante debuutplaat uit waar ze drie en een half jaar aan gewerkt hebben. De plaat is getiteld ‘Life Inside A Tornado’
?

support act: Noa Lee

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Turnhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 76696
Editer l'événement SEO Espace administration