Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over Vapors 4.0

  De Belgische biënnale voor straatkunst is terug, na drie briljant uitgevoerde edities (Vapors in Sint-Pieters-Wolluwe, Vapors 2.0 in het Cultureel Centrum Ukkel, Vapors 3.0 "made in Belgium" in Espace 110).

  Propaganza Urban Artists is terug met de tentoonstelling Vapors 4.0. Deze keer zal het collectief het cultureel centrum van Oudergem overnemen, voor een flash-tentoonstelling van twee weken, 30/03-13/04.

  Deze tentoonstelling heeft als doel de ?spelers van Street Art en Graffiti in België onder het voetlicht te brengen. 60 kunstenaars zullen elk een werk exposeren. De kunstenaars hebben carte blanche gekregen, ?de grootte van het werk is de enige beperking.

  Ook dit jaar is de tentoonstelling gratis, met als doel de relatie en de uitwisseling tussen de kunstenaars en het publiek te bevorderen. Het is een tentoonstellingsconcept dat de acteurs van de Street Art en Graffiti scène promoot en dit jaar, gaat het om uitsluitend Belgische artiesten! Het is onmogelijk om de hele Belgische scene te vertegenwoordigen. Toch maar we willen het publiek graag een rijk en divers overzicht tonen van wat er vandaag in ons land gebeurt.

  Vernissage donderdag 30/03 17u - 22u

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  De meest boeiende gratis tentoonstellingen

  Andere evenementen : Cultureel Centrum van Oudergem

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Oudergem

  Aanbevelingen