Le souffle des cordes Renaud Garcia-Fons

image - Le souffle des cordes Renaud Garcia-Fons

Over

Renaud Garcia-Fons is een van de grootste contrabasvirtuozen ter wereld. Al meer dan twintig jaar ontwikkelt hij een heel eigen stijl en taal, verspreid over vijftien albums vol uitstapjes langs jazz, klassiek en wereldmuziek. 

Na het succes van het album ‘Silk Moon’ in 2014, opgenomen in duo met de Turkse muzikant Derya Turkan, kreeg Garcia-Fons zin om nog een stap verder te gaan in de ontmoeting tussen klassieke instrumenten en wereldse instrumenten. 

Voor ‘Le Souffle des Cordes’ stelde hij een achtkoppig ensemble samen met Turkse, Franse en Spaanse muzikanten. Zij staan opnieuw garant voor een fascinerende ontmoeting tussen klassieke en wereldse klanken, tussen westerse en oosterse instrumenten, tussen Ottomaanse muziek, flamenco en klassiek. 

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. Wilde Westen vzw.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Klassiek / Modern / Barok / Klokkenspel
Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 75555
Editer l'événement SEO Espace administration