Koen Peeters en Layla El-Dekmak Overlezen op Reis

image - Koen Peeters en Layla El-Dekmak  Overlezen op Reis

Over

Het populaire boekenprogramma Overlezen is al vele jaren een vaste waarde op onze cultuurkalender. Jos Geysels, Karl van den Broeck en moderator Johny Geerinckx maken samen al dertien jaar Overlezen in de Turnhoutse Warande. Jaarlijks ruilt het belezen trio hun vertrouwde Warande in voor een uitstapje naar Mol. Samen met een auteur en een bekende landgenoot overladen ze je een avond lang met verrassende boekentips.

Dit jaar is de centrale gast schrijver Koen Peeters, die je onder andere kan kennen van ‘De Mensengenezer’ waarmee hij de prestigieuze ECI Literatuurprijs en de Confituur Boekhandelsprijs won. In het najaar van 2021 verschijnt zijn nieuwe roman ‘De Minzamen’.  

Layla El-Dekmak ken je van het Radio 1 -programma ‘Zandman’, waarin bekende Vlamingen laat op de avond met verrassende teksten zwaaien. Tijdens 'Overlezen' brengt Layla haar eigen favorieten mee. 

Tussendoor klinkt er livemuziek van het muzikale duo Trastiempo én is er een boekentombola. Dit literaire feestje wil geen enkele lezer missen. 

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Performances
Nog meer evenementen Turnhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 75504
Editer l'événement SEO Espace administration