'Nuff Said Sou Nsuki, Bugra Gedik, Frank Deruytter, Chico, Zaïre Krieger & Thomas Smith

image - 'Nuff Said Sou Nsuki, Bugra Gedik, Frank Deruytter, Chico, Zaïre Krieger & Thomas Smith

Over

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Vanaf oktober kan terug je elke maand op ‘Nuff Said in C-Mine terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. 

Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De energieke spring-in-’t-veld Soe Nsuki is jullie host.

Aight! Who’s in!?
'Nuff Said 04.12
 
Namen
 
BUGRA GEDIK (NL), de stadsjongen die zijn mond niet kan houden, is opgegroeid in een achterbuurt en geschoold in een ‘goede’ buurt.  Gelukkig vond hij in 2014 zijn heil in de stand-up: rauw en introspectief met een filosofisch randje. In mei 2017 won Bugra de jury- en publieksprijs op het Amsterdam Studenten Cabaret Festival.

FRANK DERUYTTER (BE) is sinds jaren een top-saxofonist die met tal van grote namen (o.a. Bobby Womack, Maceo Parker en Ike Turner) heeft samengewerkt. Na jaren als sideman gefungeerd te hebben treedt hij nu op de voorgrond als saxofonist én zanger. Zo besloot hij om een 'funk-big band' te vormen die uitsluitend On The One speelt. Het resultaat is OTO Machine: een stomende band, met een tot in de huid doordringende sound die een spetterende en indrukwekkende performance neerzet.

CHICO (BE) is 21 jaar, heeft Spaanse roots en is afkomstig uit Limburg. Hij is gepassioneerd door het leven en door muziek. Met zijn muziek probeert hij zijn pijn te delen en anderen te motiveren. Zijn hart ligt bij de genres Hip Hop, Rap, Trap en R&B en hij is overtuigd hierin door te groeien. Zijn muziek is puur, de pijn in zijn stem en woorden in zijn teksten spreken voor zich…

ZAÏRE KRIEGER (NL) strijdt met woorden, kunst, essays, maar ook met beleidsanalyses, voor een betere en inclusievere wereld. Begin september 2021 verscheen haar vertaling van de poëzie van Amanda Gorman. Het gedicht ‘The Hill We Climb’ werd wereldberoemd omdat Gorman deze mocht voordragen tijdens de inauguratie van president Joe Biden. Momenteel werkt Zaïre aan de vertaling van het dichtbundel van Amanda Gorman.

THOMAS SMITH (BE) maakte in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup naam in Vlaanderen en Nederland als de gevatte comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Vertrekkende van observatie, overtuigt hij met behulp van improvisatie en een vette knipoog iedereen van zijn waarheid. In de loop van zijn carrière is Thomas uitgegroeid tot een stand-up comedian van wereldniveau. Standpunt, diepgang en een wervelende positieve energie.

+ DJ set by Flowbrox
 
 
Info:

Minimumleeftijd: 16 jaar
7 euro (-26 jaar) | 12 euro (+26 jaar)
Volgende editie: zaterdag 5 feb 2022
www.nuffsaid.be

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Performances
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 75491
Editer l'événement SEO Espace administration