De Sunshine Boys Comp. Marius

Over

Een avondje waarin je lachspieren zich voluit uit kunnen leven! In deze lichtvoetige boulevardkomedie geschreven door 'king of comedy' Neil Simon (in de V.S. de meest gespeelde toneelauteur na Shakespeare!), volgen we het duo Al Lewis en Willie Clark: twee komische sterren die schitteren als één.

Twee oude komieken. Bijna een halve eeuw traden ze op als het komische duo in ‘De Sunshine Boys’. Ze waren een levende legende. Maar toen hield de ene er mee op, en ging bij de andere het licht uit. In een ultieme verzoeningspoging wordt de legendarische dokterssketch nog éénmaal gespeeld, live voor tv. En dan komt al het oude zeer terug naar boven.

De Sunshine Boys wordt na 15 jaar opnieuw gespeeld, en hoort thuis in het rijtje komedies dat Comp.Marius zowel op locatie als in de zaal speelt; het rijtje boulevardkomedies in kleine bezetting van de bovenste plank.

Dit seizoen is Kyoko Scholiers onze focusartiest.
Credits

tekst Neil Simon vertaling en bewerking Waas Gramser, Kris Van Trier en Herwig Ilegems spelers Kris Van Trier, Herwig Ilegems, Kyoko Scholiers en Ben Segers kostuums Thijsje Strypens decor Koen Schetske

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Performances
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 75428
Editer l'événement SEO Espace administration