image - De Kleine Prins  theater malpertuis

Over

Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt, de bloem waarmee hij samenwoont en het gevecht dat hij levert met de zaadjes van de apenbroodboom.

De kleine prins van Antoine de Saint-Exupéry groeide uit tot een klassieker die je in menige kinderkamer terugvindt. Al is dit verhaal niet louter een verhaal voor kinderen: ook volwassenen blijven niet onberoerd. De Saint-Exupéry schreef het tijdens  een donkere periode in zijn leven en dat schemert door in zijn tekst. Wat de personages elkaar vertellen is doortrokken van weemoed en naar het einde toe sluipt er een poëtische en diepzinnige toon binnen.

Piet Arfeuille maakt er samen met Thomas Janssens (eerder in CCHA te zien in De laatste reis van Donald Crowhurst (2015),  Brief aan mijn kind (2018), Solidariteit (2018) en 2020 - Lubricant for Life), Naomi van der Horst en Nikolas Lestaeghe een sprookje van dat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt.

Theater Malpertuis richt zich met deze nieuwe theaterversie van dit bijzondere verhaal niet enkel tot kinderen, maar ook tot alle grote mensen die nog steeds een kind in zich meedragen. En in de namiddag spelen ze ook een versie voor een 8+. Een boeiende gelegenheid voor (groot)ouders om beide versies te ontdekken!

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Evenementen voor kinderen > Theatervoorstellingen voor kinderen

Nog meer evenementen Evenementen voor kinderen > Theatervoorstellingen voor kinderen
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 75049
Editer l'événement SEO Espace administration