image - ADMIRAL FREEBEE

Over

Verwacht je bij Admiral Freebee - de charismatische bard die ons classics als Rags ’n run, Einstein brain en Nothing else to do schonk - een partij stemmige akoestische of scheurende elektrische gitaren? Dan was je des te meer verrast door de recente single No ordinary moments: een filmisch pareltje dat zich onderdompelt in breed uitwaaierende toetsenpartijen. 

Admiral Freebee brak door na zijn deelname aan Humo's Rock Rally, editie 2000. Nu dik 20 jaar later en 5 jaar na Wake up and dream is hij zowaar helemaal terug! But not as we know him. Een vervelende armblessure - de huisarts was formeel: té hard gerockt - dwong Tom Van Laere zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. Aldus stortte de Admiraal zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, drumcomputers en allerhande elektronica.

No ordinary moments - met een intrigerende videoclip van Rinus Van de Velde - doet alvast het beste vermoeden. Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar het nieuwe album The gardener, waaraan met engelengeduld is gesleuteld met behulp van goed volk als Jasper Maekelberg (Faces On TV), Joris Caluwaerts (STUFF.) en Mario Goossens (Triggerfinger).

"**** Het gebeurt niet vaak dat we in de handen klappen bij een dubbelelpee, maar voor Admiral Freebee maken we graag een uitzondering." Humo, 25 oktober 2021

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 75034
Editer l'événement SEO Espace administration