Water loopt niet van een leien dakje

Tentoonstelling » Varia

Praktische informatie

Over Water loopt niet van een leien dakje

De tentoonstelling Water loopt niet van een leien dakje focust op het huishoudelijke waterverbruik in Brussel. Ze tracht zichtbaar te maken wat achter eenvoudige, alledaagse handelingen schuilt, zoals een glas water vullen, een douche nemen of het toilet doorspoelen. Hiermee maakt onze expo de bezoeker bewust hoe de stad en onze manier van leven onlosmakelijk verbonden zijn met deze onmisbare grondstof.

De tentoonstelling bestaat uit drie delen, die zowel banale als essentiële kwesties belichten zoals het waterdistributienetwerk in Brussel, het verbruik in woningen en de afvoer in de riolering.

Water loopt niet van een leien dakje richt zich zowel tot gezinnen en jongeren (vanaf 5 jaar) als tot volwassenen die meer willen te weten komen over de geschiedenis, het heden en de toekomst van de waterproblematiek in Brussel.

Deze tentoonstelling is het resultaat van een samenwerking tussen La Fonderie - Brussels Museum voor industrie en arbeid -, het ULB (Université Libre de Bruxelles) en VIVAQUA.

Photos de Water loopt niet van een leien dakje

Gerelateerde thema's

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Ga snel naar deze expo's die bijna aflopen

Andere evenementen : Tentoonstelling

Andere evenementen : Sint-Jans-Molenbeek

Aanbevelingen