FestiVita! Brussels Early Music Festival

Concert » Festival

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Covidsafe Ticket
 • Over FestiVita! Brussels Early Music Festival

  FestiVita!, het nieuwe festival voor oude muziek in Brussel, is :

  - 3 dagen van concerten voor iedereen, toegankelijk en open voor ontdekking evenzeer als voor de grote meesterwerken. De meeste artiesten zijn plaatselijke artiesten — wat niet uitsluit dat er ook een paar groepen van elders komen — zowel gevestigde waarden als opkomend talent. Naast dit muzikale programma zal er een bal zijn dat u terugvoert naar de renaissance.


  - een rijke en gevarieerde presentatie van concerten, zowel visueel als auditief. Daarnaast zal speciale aandacht worden besteed aan ons jong publiek, met een ‘familie’-show en een ‘ouders toegelaten’-show op zondagmorgen na een goede brunch, evenals een reeks activiteiten in schoolklassen gericht op het minder geprivilegieerde publiek van de hoofdstad. Deze laatsten zullen ook worden uitgenodigd om op donderdagmiddag een concert bij te wonen dat door de animatoren zelf wordt opgevoerd.

  - een gezellige en ontspannen sfeer, een tentoonstelling van verrassende en onconventionele instrumenten, een warm onthaal door een team van vrijwilligers met aandacht voor uw noden, de mogelijkheid om op elk moment een hapje te eten, ontmoetingen met de artiesten, enz.

  Kortom, alles om u onder te dompelen in een wereld van ontmoetingen en gegarandeerde emoties in het hart van een prachtig gebouw, een juweel in de kroon van het brusselse patrimonium!

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen