Performance Gwendoline Robin

Tentoonstelling » Mixed-Technische

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Covidsafe Ticket
 • Over Performance Gwendoline Robin

  Performance Gwendoline Robin
  05.02.2022, 17:00 (+/-30min)
  CENTRALE | hall
  €8 | €5 (studenten) | €1,25 (Art.27)
  expo + performance

  Reservatie verplicht hier
  Covid Safe Ticket verplicht

  Installatie Gwendoline Robin
  Activering van de materialen Gwendoline Robin

  Een voorstelling die bewegingen en resonanties van materialen met elkaar verweeft. De performster zet een heterogeen geheel van bollen, schijven, ringen van verschillende afmetingen en onstabiele materialen in beweging. Er wordt een Jupiteriaans landschap gevormd dat geleidelijk transformeert op het ritme van de gebaren en de klankmaterie die voortvloeit uit de spontane ontmoetingen van de materialen.

  Gwendoline Robin (1968, Brussel) woont en werkt in Brussel. Ze studeerde af aan La Cambre-École Nationale Supérieure Des Arts Visuels in het departement Stedelijke en Landelijke Ruimtelijke Ordening. Al meer dan 20 jaar werkt Gwendoline Robin met elementaire materialen (vuur, zand, water, aarde, ijs, glas…) waarvan ze de metamorfoses orkestreert in de vorm van installaties, performances of video’s.

  Ze heeft een unieke plaats veroverd in het veld van de hedendaagse kunst in Brussel, België en internationaal en brengt haar performances op internationale performance- en dansfestivals in Europa, Canada, Chili, Australië en Azië. Doorheen haar samenwerking met Ida De Vos voor de beweging en Simon Siegmann voor de scenografie, is het verlangen gegroeid om haar performance-vocabularium te verweven in een meer open, multidisciplinaire structuur. Ze ziet de ruimte veeleer als een actieve voorziening die gedeeld wordt tussen de performer en het publiek.
  Voor La Vie matérielle stelt Gwendoline Robin haar grootschalige installatie Sous les lunes de Jupiter (‘Onder de manen van Jupiter’) voor, bestaande uit cirkelvormig glas en metaal dat ze tijdens de performance zal activeren.

  Meer informatie over de tentoonstelling La Vie matérielle

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen