Jan Van Looveren - Loslaten

Theater / Spektakel » Humor / Komedie

Praktische informatie

 • Covidsafe Ticket
 • Over Jan Van Looveren - Loslaten

  Jan Van Looveren - Loslaten


  Iedereen kent Jan Van Looveren van zijn inmiddels rijkgevulde televisie-, theater- en musicalcarrière. Nu staat hij voor de eerste keer solo op een podium.


  Denken dat ik controle hebt over m'n eigen leven. Willen vasthouden aan zekerheden omdat ik dat geleerd heb. Is alles toeval of heb ik mijn eigen toekomst in handen? Wat denken de mensen over mij en wat denk ik over mezelf ? Al deze vragen geven me angsten, angsten die me dwingen de dingen te controleren, maar is het niet beter om de dingen los te laten en te zien wat er dan op je pad komt.

  Loslaten is een humoristische voorstelling die mij verplicht de dingen waar ik mee worstel te benoemen. Herkenbare verhalen van en voor mensen die ook met hetzelfde worstelen.

  Ik ben 50 Jaar en het wordt tijd dat ik de komende 50 jaar de controle, stap voor stap laat vieren.

  GC Den Breughel is toegankelijk voor minder valide personen, beschikt over een ruime en gratis parking en is bovendien op wandel afstand gelegen van het horeca-centrum van Haacht.

  Je kan je bezoek beginnen en of eindigen met een drankje in de foyer van GC Den Breughel. Les je dorst met één van de verschillende bieren of andere dranken van brouwerij Haacht.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : GC Den Breughel

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Andere evenementen : Haacht

  Aanbevelingen