Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
  • 18/06/2022
  • Van 3.00 € tot 5.00 € (Payant : VVK €3, ADK €5 (Inclusief consumptiebon ter waarde van €2) )

  Over Infodag Groepen

  Trek je er graag eens een dag of een weekend op uit met vrienden, collega’s of familie? Bezoek dan op 18/06/22 de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen. 75 standhouders staan er klaar met tips en aanbod voor je volgende trip, streekproducten en Lucky Hour.

  Vooraf al proeven van al het lekkers dat je tijdens bedrijfsbezoeken kan ontdekken? Dat kan via de brasserie van Hotel Serwir. Op onze infodag sla je dus twee vliegen in één klap: je kan het groepsaanbod ontdekken én genieten van streekproducten.

  Van 12.30 tot 13.30 uur is het zelfs Lucky Hour op de infodag. Tijdens dat uur kunnen de bezoekers deelnemen aan een wedstrijd en heel wat prijzen winnen. Je kan een weekendje Sint-Niklaas, manden vol streekproducten, begeleide rondleidingen, sportactiviteiten of kortingsbonnen winnen.

  Wil je de echte VIP-ervaring? Combineer je beursbezoek met een ontdekkingstocht in het Waasland en ervaar meteen hoe leuk de uitstappen zijn. Vier zeer mooie programma’s wachten op jou!

  Benieuwd naar de programma’s? Kijk dan op www.infodaggroepen.be. (inschrijven voor de tochten mogelijk tot en met 30/05; tickets voor de beurs verkrijgbaar t.e.m. 17/06)

  Photos de Infodag Groepen

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Markt en Rommelmarkt

  Aanbevelingen