Double bill : Joala Disco / Loupe

image - Double bill : Joala Disco / Loupe

Over

Koala Disco

Tussen vetgare psychedelia en melancholische dream pop  uit Lommel

Koala Disco is de band van Lommelaars Niels Tuijaerts (Gitaar, stem, elektronica), zangeres Silke Ravesloot, Glenn Maes (bas), Hendrik Vanden Berk (Gitaar, dwarsfluit, elektronica) en drummer-percussionist Bart Hens.

Dat de maatschappij een hele tijd heeft stilgelegen omwille van Corona heeft er bij Koala Disco voor gezorgd dat de motor net vol op is beginnen draaien. Januari is nog maar net gedaan met de release van de eerste twee singles en het gloednieuwe EP van deze Lommelse band staat al klaar. Ego Death planet bestaat uit vier nummers en is al de tweede EP in het jonge bestaan van de tweestemmige, psychedelische band. Het register gaat van dromerige pop, naar neo-psych tot zelfs progressieve rock.

Na een succesvolle deelname aan Sound Track in Hasselt met als eindresultaat de welverdiende publieksprijs en hun deelname aan Humo’s Rock Rally, vinden we het meer dan gepast om ze een plekje te geven op Bar Dada. We kunnen ons vergissen, maar wij verwachten nog veel moois van deze band.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 59123
Editer l'événement SEO Espace administration