Double bill : Joala Disco / Loupe

Concert » Pop / Rock / Pop-Rock

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Double bill : Joala Disco / Loupe

  Koala Disco

  Tussen vetgare psychedelia en melancholische dream pop  uit Lommel

  Koala Disco is de band van Lommelaars Niels Tuijaerts (Gitaar, stem, elektronica), zangeres Silke Ravesloot, Glenn Maes (bas), Hendrik Vanden Berk (Gitaar, dwarsfluit, elektronica) en drummer-percussionist Bart Hens.

  Dat de maatschappij een hele tijd heeft stilgelegen omwille van Corona heeft er bij Koala Disco voor gezorgd dat de motor net vol op is beginnen draaien. Januari is nog maar net gedaan met de release van de eerste twee singles en het gloednieuwe EP van deze Lommelse band staat al klaar. Ego Death planet bestaat uit vier nummers en is al de tweede EP in het jonge bestaan van de tweestemmige, psychedelische band. Het register gaat van dromerige pop, naar neo-psych tot zelfs progressieve rock.

  Na een succesvolle deelname aan Sound Track in Hasselt met als eindresultaat de welverdiende publieksprijs en hun deelname aan Humo’s Rock Rally, vinden we het meer dan gepast om ze een plekje te geven op Bar Dada. We kunnen ons vergissen, maar wij verwachten nog veel moois van deze band.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Lommel

  Aanbevelingen