Raymond van het groenewoud nieuwe datum | raymond 70

image - Raymond van het groenewoud nieuwe datum | raymond 70

Over

Dit concert wordt verplaatst van 9.12.21 naar 15.06.22. Alle tickethouders voor het concert op 9.12 ontvingen een mail met meer informatie.

Genieten en nagenieten van het spelen in een groepje.

Wat moeten we nog over Raymond vertellen? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af en is nu een instituut. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer.

Zijn invloed valt nauwelijks te overschatten. Zonder zijn lichtende voorbeeld geen Frank Vander linden, geen Stijn Meuris, geen Luc De Vos … Na vijf decennia is de grootmeester nog lang niet afgeschreven en blijft hij zijn ding doen, zoals in de recente samenwerkingen met Slongs en Tourist LeMC.

Raymond heeft ’t oud zot en trekt op tournee met Glorieuze Bevrijding. Zonder moraal, zonder vaste setlist. Wel met de songs waarmee hij die ochtend wakker werd. De ene avond zal het Meisjes zijn, de andere Twee meisjes.

Hij neemt de stem van zijn dagen mee en vier muzikale vrienden. Zoals een oude jazzmuzikant, die elke avond een nieuwe vrijheidsverklaring speelt, glorieus, maar nooit moe.

Glorieuze Bevrijding is een unieke avond tussen uitgepuurd breekbaar en onverslijtbaar rockend.

raymondvanhetgroenewoud.be

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Nederlandstalige muziek
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 59169
Editer l'événement SEO Espace administration