En Avant, Sascha Bornkamp & Juicy Dune IJsselmuiden/Wang

Theater / Spektakel » Professioneel

Praktische informatie

Over En Avant, Sascha Bornkamp & Juicy Dune IJsselmuiden/Wang

=
zijn, bestaan
het resultaat van
is gelijk aan
existeren, vertegenwoordigen
??aanwezig zijn, staan, uithangen
verkeren, vertoeven, verwijlen
zich bevinden
ben, was, geweest
wezen
bijdragen, voorkomen
leven

Juicy Dune IJsselmuiden en Sascha Bornkamp, samen Wang, creëren met = hun derde theatertekst.

= is een talig onderzoek naar de connectie tussen de intieme binnenwereld en de collectieve buitenwereld. Dienen de structuren waarbinnen we zijn opgegroeid ons? Hoe geven we taal aan de transities die plaatsvinden? Hoe verhouden we ons tot een ecosysteem waarvan ieder van ons maar een fractie uitmaakt?

= is een zoektocht naar de juiste woorden om met de wereld te spreken. De makers onderzoeken gebed, meditatie, activisme en lichamelijkheid als gespreksvormen.

Wang schrijft prikkelende en fantasievolle theaterteksten, geschikt voor kinderen en volwassenen. Hun debuut + (2019) speelde als volwassenen- en kindervoorstelling inmiddels meer dan 80 keer op festivals, op basisscholen, in huiskamers, tuinen en in theaters, en kreeg daarnaast ook een luisterversie. Na een tweede productie in 2020, X, maakt Wang in seizoen 2021/2022 het sluitstuk van het drieluik + X =. De voorstelling wordt gecreëerd op uitnodiging van Zuidpool, die Wang selecteerde voor het jongemakersfestival En Avant 2022. = wordt gespeeld voor volwassenen en voor kinderen vanaf 9 jaar en gaat in première op 2 juni 2022.

concept, tekst en spel: Sascha Bornkamp en Juicy IJsselmuiden | dramaturgie: Rosa Vandervost | eindregie: Nico Boon | scenografie en kostuum: Sietske van Aerde | techniek: Pieter Kint en Johan Segers | zakelijke en communicatieve ondersteuning: Flore Opsomer en David Cornille (Zuidpool) | technische ondersteuning: Anne Straetmans (Zuidpool) | partners: Zuidpool, hetpaleis, De nieuwe Toneelbibliotheek, Het nieuwstedelijk, Theater Antigone, Theater Malpertuis, Compagnie Cecilia en ARSENAAL/LAZARUS | met steun van: Literatuur Vlaanderen en Stad Antwerpen | met dank aan: c o r s o en Monty Kultuurfaktorij

Geselecteerd door Zuidpool voor En Avant 2022

enavantenavant.be

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Arsenaal / Lazarus

Andere evenementen : Theater / Spektakel

Andere evenementen : Mechelen

Aanbevelingen