We R Young 2022

image - We R Young 2022

Over

De 6de editie van We R Young komt eraan! Het tienerfestival - georganiseerd door Stad Hasselt en Jeugd Hasselt - trekt voor deze editie opnieuw richting de veilige en groene omgeving van het Kapermolenpark. Maar liefst 4000 tieners van 12 tot en met 15 jaar kunnen er hun eerste festivalervaring opdoen.

Naast een uitdagend programma op het podium zorgen we ook voor evenveel plezier ernaast met o.a. workshops van Villa Basta, TikTok booths, foodtrucks, skate initiaties, … . Op het live podium verwelkomen we - naast heel wat lokaal talent - headliners Joost, Camillle & Cristian D!

‘We R Young’ 2022 gaat door in het Kapermolenpark (Elfde Liniestraat 21, Hasselt) op woensdag 25 mei van 14.00u tot 20.00u. Een kaart in voorverkoop kost €12 (incl. ticketkosten), aan de kassa betaal je €15. Tickets en drank/food vouchers kunnen vanaf 14 april online worden aangekocht. Wees er snel bij, want de tickets vlogen in de vorige edities steeds in sneltempo de deur uit!

Ouders kunnen dochter- of zoonlief met een gerust hart achterlaten. Het festivalterrein mogen ze niet betreden, maar onder de noemer ‘We Were Young’ voorzien we een ouderopvang aan de inkom hosted by Muziekodroom. Meer info volgt binnenkort!

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Festivals
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 59433
Editer l'événement SEO Espace administration