We R Young 2022

Concert » Festival

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over We R Young 2022

  De 6de editie van We R Young komt eraan! Het tienerfestival - georganiseerd door Stad Hasselt en Jeugd Hasselt - trekt voor deze editie opnieuw richting de veilige en groene omgeving van het Kapermolenpark. Maar liefst 4000 tieners van 12 tot en met 15 jaar kunnen er hun eerste festivalervaring opdoen.

  Naast een uitdagend programma op het podium zorgen we ook voor evenveel plezier ernaast met o.a. workshops van Villa Basta, TikTok booths, foodtrucks, skate initiaties, … . Op het live podium verwelkomen we - naast heel wat lokaal talent - headliners Joost, Camillle & Cristian D!

  ‘We R Young’ 2022 gaat door in het Kapermolenpark (Elfde Liniestraat 21, Hasselt) op woensdag 25 mei van 14.00u tot 20.00u. Een kaart in voorverkoop kost €12 (incl. ticketkosten), aan de kassa betaal je €15. Tickets en drank/food vouchers kunnen vanaf 14 april online worden aangekocht. Wees er snel bij, want de tickets vlogen in de vorige edities steeds in sneltempo de deur uit!

  Ouders kunnen dochter- of zoonlief met een gerust hart achterlaten. Het festivalterrein mogen ze niet betreden, maar onder de noemer ‘We Were Young’ voorzien we een ouderopvang aan de inkom hosted by Muziekodroom. Meer info volgt binnenkort!

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Hasselt

  Aanbevelingen