Bert Dockx + Porcelain Id

image - Bert Dockx + Porcelain Id

Over

Vlaamse muziekroyalty Bert Dockx komt zijn nieuwe plaat ‘Safe’ voorstellen in de prachtige kerk van Rooierheide. In zijn voetsporen stellen we jullie ook graag voor aan toptalent Porcelain id. Een avondje vol meeslepende, poëtische folksongs in een prachtige setting.

Bert Dockx
Moeten we deze man nog aan u voorstellen? Een lijst maken van alle projecten waarmee Dockx ons al van onze sokken heeft geblazen is een stevige karwei, maar nu mogen we hem voor het eerst onder zijn eigen naam verwelkomen met zijn tweede soloplaat ‘Safe’ onder de arm. Verwacht je echter niet aan een intieme singer/songwriter-set, want Dockx brengt vier topmuzikanten mee naar Rooierheide. Introverte gitaarmuziek, folk, jazz, psychedelica, Dockx’ speelt er gretig mee en blijft verrassen, bedwelmen en betoveren.

Porcelain id
Porcelain id wonnen met sprekend gemak het Antwerpse luik van Sound Track. Met hun fantastische podiumprésence, klok van een stemgeluid en beklijvende teksten stoten ze dan ook aan sneltempo door naar de top van de Vlaamse alternatieve scène. Net getekend bij het prestigieuze Unday-label en in blijde verwachting van een eerste release. Porcelain id zijn zo’n artiest die je bij ons gezien moet hebben, voor ze de grote zalen gaan platspelen. Een te ontdekken parel!

Inkom: De inkom bedraagt minstens 3 gebruikte batterijen. We vragen een reservatiekost van €10 die bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen omgeruild wordt in 4 drankbonnen. Geen 3 gebruikte batterijen? Dan ontvang je 3 drankbonnen.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 59440
Editer l'événement SEO Espace administration