Iemand van ons - Tristero

Theater / Spektakel » Professioneel

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Iemand van ons - Tristero

  Iemand van ons van Tristero is een voorstelling vol grote en kleine uitspraken. De clichés, citaten en geheimen volgen elkaar in hoog tempo op: over de Politiek, de Liefde en de Mens. De spelers leveren zo een ontwapenend grappige en onverwachte inkijk in hun privéleven en gedachtewereld. In die stroom van banale én interessante, scherpe én vage uitspraken, verschijnt de mens: kwetsbaar of sterk, eenzaam of niet, eerlijk en vals tegelijk.

  Concept en tekst: Peter Vandenbempt. Met Mark Verstraete, Bob De Moor, Kristin Arras, Mieke Verdin, Mieke De Groote en Els Olaerts.

  In de context van deze voorstelling denken we met veel warmte ook terug aan Sam Bogaerts en Reinhilde Decleir, van wie we helaas afscheid moesten nemen.

  ‘Door de weloverwogen afwisseling van de grote en kleine dingen des levens wordt de voorstelling een speels, grappig, maar vooral heel open en menselijk portret, met alle aspecten die daarbij horen. (…) De regie, de vaart en het spelplezier van deze zes maken dat Iemand van ons ook iets eigenzinnigs en unieks geworden is.’ - Magali Degrande, Het Nieuwblad

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Arsenaal / Lazarus

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Andere evenementen : Mechelen

  Aanbevelingen