image - Print Expo

Over

Print Expo
Drie studenten van de grafiekkunst opleiding aan de academie van Turnhout ronden hun specialisatie af met een Expo en nodigen U daar graag voor uit.
Eva Maes, Tinnie Schoeters en Tom Wilms hebben er zeven jaar grafiekopleiding opzitten onder de vakkundige begeleiding van Karen Geerts. Alle drie hebben ze zich in hun specialisatie toegelegd op een andere techniek binnen de grafiekkunst wat een divers geheel oplevert.
Eva is vol gegaan voor zeefdruk. Oude familiefoto’s zijn vaak het uitgangspunt, de inspiratiebron. En krijgen steevast een gebalanceerde, hedendaagse look & feel. Tinnie legt zich toe op houtsnedes. Met veel lagen & kleuren bouwt ze exotische beelden op die je mee op reis nemen. Tom tracht het etsen zo vrij mogelijk te benaderen. Beelden ontstaan al doende op de plaat door een direct en spontaan etsproces.
Graag nodigen we uit om te komen ervaren met hoeveel plezier de werken tot stand zijn gekomen. Dit in een pand met karakter in Turnhout. De voormalige boksschool die jeugdhulp organisatie Cirkant dit najaar gaat betrekken om daar samen met jongeren 'out-of-the-boks' ervaringsprojecten en atelierwerk te doen.

Wij willen U graag verwelkomen,

Eva, Tinnie & Tom

Deel :

Fotogalerij (4)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Expo's over grafische kunst
Nog meer evenementen Turnhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 60370
Editer l'événement SEO Espace administration