Stanley Ollivier met 'The Mirror Stand'

image - Stanley Ollivier met 'The Mirror Stand'

Over

Danser Stanley Ollivier begon als gymnast, maar ging op zoek naar meer creativiteit en kwam zo bij hedendaagse dans terecht (onder meer bij P.A.R.T.S., de dansschool van Anne Teresa De Keersmaeker in Brussel). Tegelijk raakte hij betrokken bij de ballroomdansscene, als lid van The Iconic House Of Ninja, een ‘huis’ gecreëerd door Willi Ninja, de ‘godfather of vogue’.

In ‘The Mirror Stand’ onderzoekt hij identiteit, in alle ernst maar ook met veel overdrijving en zotheid. Hoe vorm je een identiteit? Op die vraag zoekt hij een antwoord dat tegelijk universeel en uniek is, dat persoonlijke kwesties aanvult met een rijke fantasie. Zijn voornaamste instrument is zijn lichaam, dat hij voortdurend uitdaagt om het onverwachte te realiseren en het abstracte waar te nemen.

‘The Mirror Stand’ is een voortdurend evoluerend onderzoek. Elke performance is een huidige stand van zaken waarin toekomstige ontwikkelingen doorschemeren. Met humor, veelzijdigheid en een selectie (on)bekende voorwerpen slaagt hij erin om een normatief discours te laten barsten zodat het licht der verandering naar binnen kan schijnen.

Deel :

Fotogalerij (3)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Dans
Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 62338
Editer l'événement SEO Espace administration