Exposition en plein air Movement Manifesto

image - Exposition en plein air Movement Manifesto

Over

De combinatie tussen Kunst en Sport komt opnieuw tot uiting in de tuin van de Villa Hortense (Victor Marchandstraat, 1 - 1560 Hoeilaart) tijdens de weekends van 27 & 28/08, 3 & 4/09 en 10 & 11/09 van 13u tot 19u.
Een uitzonderlijke locatie voor de ontdekking van zeven getalenteerde kunstenaars.
Kom en ontdek het klei- en bronswerk van Sandrine Bouleau en Fabien Laloux, de monumentale beeldhouwwerken in Cortenstaal van François Canart, de Black Lives Matter-beweging in de ogen van Maya Cox, de beelden van de zwemsters van Isabelle de Bellefroid, de digitale werken "INsT_ART_Gram" van PaKal en de trapezeartiesten in terra sigillata wit van Vanysa.
De werken zullen worden tentoongesteld naast de fototentoonstelling? ‘Spirit of Sport’ van Panathlon Wallonie-Bruxelles, een vereniging die zich inzet voor Fair Play. De sporters op de foto's hebben allen geschitterd door hun prestaties, maar vooral door hun houding, hun geest van solidariteit, hun moed bij mislukking en hun vermogen om emoties over te brengen die ons tot in het diepst van ons hart raken. Ze zijn het bewijs dat sport, door zijn stichtende en vormende waarden, een belangrijke rol speelt in onze samenleving.
Deze tentoonstelling kan tijdens het weekend worden bezocht van 27 augustus tot 11 september, van 13u tot 19u, Villa Hortense - Victor Marchandstraat 1 - 1560 Hoeilaart.
Toegang € 5 (gratis tot 12 jaar)
Meer info: communication@panathlon.be

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Sculpturen
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 65569
Editer l'événement SEO Espace administration