Micromix Late Night

image - Micromix Late Night

Over

Stipt om 19u00 vliegen we erin !!

?Actrice (bekend van de serie Lisa) en zangeres TINNE OLTMANS mag de spits afbijten. Ze tourt doorheen heel Vlaanderen met haar eigen band: Tinne & The Oltmans (live)!

Samen met haar doorwinterde muzikanten brengen ze een set van goed uitgekozen Engelstalige en Nederlandstalige covers e?n spiksplinternieuw eigen werk! Een heerlijke pop/rock band die het publiek voorziet van opzwepende ritmes, leuke meezingers, verrassende covers, originele medleys en edgy eigen werk.

Met Tinne als frontvrouw heb je een veelzijdige artieste, bezige bij en spring-in’t-veld, die haar publiek telkens weer weet in te palmen.

Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is er geen betere zanger dan DANNY DIEGO. Met zijn altijd stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer te zetten ! Hij is gewoon een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans. Zijn positief karakter zorgt ervoor dat Danny Diëgo garant staat voor een feest waar iedereen van zal genieten! Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten. MET DANNY GAAT HET DAK ER ALTIJD AF ! Of beter het is altijd #BOENKDROP !

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artiest(e) opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken! Een eer die de Westvlaamse CAMILLE wel te beurt valt; de makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg haar om op e?e?n van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels en tekende ze een platencontract bij CNR Records. Haar overwinning in The Masked Singer als ‘Miss Poes’, waar ze werd bejubeld als ‘een wereldster’ en haar deelname aan Liefde voor Muziek zullen niet onopgemerkt blijven. Miauwkes !!

CHRISTOFF is al niet meer weg te denken uit het Vlaamse landschap. Met zijn eerste succesvolle nummer 'Onder de Toren', wordt de populaire Christoff een begrip in Vlaanderen. Viermaal onderscheiden met een MIA in de categorie "Vlaams populair" en won tweemaal "Annes Vlaamse Muziek Awards" voor "beste mannelijke artiest-schlager".

Christoff is dé Vlaamse charmezanger bij uitstek. Met hits als “Zeven Zonden” en “Sweet Caroline” weet hij iedere feesttent op zijn kop te zetten.

?Dit programma nog niet straf genoeg ??? We voorzien ook nog een VERRASSINGSACT, waar we nog niets over verklappen. Wij kijken er alvast naar uit !!

Ons recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres passeren, we kunnen alleen niet garanderen dat ze opeens niet zelf op de dansvloer staan.

Deel :

Fotogalerij (4)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Nederlandstalige muziek
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 65630
Editer l'événement SEO Espace administration