Enkele tips voor een geslaagd kotfeestje

Wat hoort er steevast bij een fantastisch en onvergetelijk academiejaar? Enkele memorabele kotfeestjes natuurlijk! Wij lijsten hieronder enkele tips op voor een geslaagd kotfeestje!

1 Voorzie enkele lekkere snacks en drinks maar vraag je medestudenten natuurlijk ook om ook iets mee te brengen

Haal sowieso jouw favoriete snacks en drankjes in huis. 

Voorzie daarnaast een leuke mix van glazen of herbruikbare bekers en kommetjes.

Maar jij als gastheer of gastvrouw hoeft natuurlijk ook niet alles te voorzien... Vraag zeker aan je gasten om zelf ook iets lekkers mee te nemen om te eten en te drinken. Stem onderling wat of zodat er niet tien keer dezelfde chips worden meegebracht.

Stal al dat lekkers uit op een kleurrijke feesttafel en voorzie een creatieve versie van een ijsemmer om de drankjes koel te houden.

2 Ga voor de juiste sfeer met een feestelijke playlist

Maak enkele dagen voor het kotfeest plaatsvindt een playlist aan die je deelt met al je gasten. Zo kunnen zowel jij als al je gasten hun meest favoriete songs toevoegen.

Op die manier is er voor ieder wat wils en kan werkelijk iedereen losgaan op de muziek dankzij een het geniale concept van gedeelde playlist én hoog kwalitatief internet!

3 Voorzie een hoekje met een leuke photobooth

Er is niets leukers dan mooie momenten vastleggen met behulp van hilarische en vertederende foto's.

Voorzie op je kot een klein hoekje waar je zelf een leuke photobooth installeert. Check zeker en vast Pinterest voor wat leuke inspiratie qua versiering. Daarnaast vind je online ook vele leuke printables van props als brilletjes, snorren en hoedjes die je enkel maar hoeft uit te printen en op een stokje te plakken.

De foto's kan je nemen via een leuke Instax maar natuurlijk ook met je smartphone. Zo kan je deze ter plekke posten op al je socials dankzij het snelle het snelle internet op je kot en delen met familie en vrienden.

4 Ga op zoek naar een fijne locatie om het kotfeest in de stad verder te zetten

Op een bepaald moment zal iedereen nood hebben aan iets anders, iets groter en iets luider. We willen de buren graag te vriend houden en eens wisselen van locatie kan goed doen. 

Kortom, het feestje verzetten op een grotere party of in een grote feestzaal is altijd een goed idee. Open een browser via je smartphone of laptop, scroll door Out.be en ontdek de allerbeste niet te missen fuiven.

Ontdek hier nog enkele andere leuke artikels specifiek voor studenten:

 

 

Deel :

Andere thema's

Meer thema's
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 67961
Éléments de la thématique Editer la thématique SEO Espace administration