Wat te doen bij regenweer ?

Donkere wolken, regen en mist… de zon lijkt wel even op vakantie te zijn vertrokken. Weer of geen weer, wij missen onze culturele afspraken niet ! Deze week kan u de topactiviteiten terugvinden voor bij regenweer !

Uitgaan zonder de regen te moeten trotseren ? Niets is onmogelijk ! Onze agenda is deze week gevuld met de leukste activiteiten die u warm en droog zullen houden ! Wij maakten een selectie van onze 5 favorieten…

Een tentoonstelling

Waarom ? Het is de place to be voor bij regenweer. Een leuk en leerrijjk moment… u zal niet eens merken dat het buiten stormt ! Wij selecteerden de beste tentoonstellingen van het ogenblik.

Meer weten ?

Een kunstgalerij

Waarom ? Omdat een kunstgalerij niet enkel bestemd is voor de fervente kunstverzamelaar… ze zijn toegankelijk voor iedereen en doen je de laatste trends in de kunstwereld ontdekken. Wij maakten een selectie van de niet te missen en meest trendy galerijen.

Meer weten ?

Een leuke film in de bioscoop

Natuurlijk ! Bij regenweer is het bijna vanzelfspreken dat je even de bioscoop opzoekt. De Belgische filmzalen hebben altijd wel iets leuks op het programma !

Meer weten ?

Een concert

Andere muzikale sferen opzoeken ? Geen betere manier om het slechte weer te vergete !

Meer weten ?

Uitgaan en dansen

Een leuke party kan al zorgen voor heel wat opwarming ! U vindt ze terug in onze Night-Club selectie !

Meer weten ?

 

Andere thema's