Love is in the air: Valentijn in tijden van Covid-19. Wat kunnen we zoal doen?

Dit jaar zal Valentijn er heel anders uitzien. Maar dat is geen reden om je wederhelft te vergeten en geen leuke tijd met elkaar door te brengen. Hier zijn enkele ideeën om het valentijnsweekend romantisch door te brengen.

1. Boek een overnachting met een gastronomische maaltijd geleverd op de kamer

Hotels kunnen hun gasten dit jaar helaas niet in hun restaurant ontvangen. Veel etablissementen bieden daarom roomservice aan.

Geniet onder andere van een overnachting in "L'Ardenne Autrement" (La-Roche-en-Ardenne), "La Reine" (Spa), "The Royal Snail" (Namen), "Van Der Valk Hotel Sélys" (Luik). Gastronomische restaurants in luxe hotels voor een onvergetelijke avond.

2. Maak een romantische wandeling

Geniet van een winterwandeling met je geliefde. Een geweldige activiteit om samen tijd door te brengen, de natuur te observeren, te kletsen, wat frisse lucht te krijgen en de batterijen weer op te laden. Geniet erna samen van een heerlijke warme chocolademelk onder een dekentje. Het toppunt van romantiek!

Ontdek hier de mooiste wandelingen die je deze winter kan maken.

3. Organiseer een serie-avondje met popcorn en champagne

Heb je geen zin om het huis te verlaten? Geen probleem! Ontdek samen een nieuwe serie op je favoriete streaming platform. En omdat het Valentijnsdag is, doen we wél de moeite om een lekker glas champagne en een kom popcorn te serveren. ;)

Veel ideeën voor series vind je hier.

4. Ontdek samen een tentoonstelling

Musea en tentoonstellingen zijn de weinige culturele activiteiten die nog toegestaan zijn tijdens Covid-19. Dit is het moment om er met z'n tweeën van te genieten.

Weet jeniet welke tentoonstelling je moet kiezen? Deze gids kan je helpen.

Corona zal ons niet verhinderen om elkaar lief te hebben en te genieten van een heerlijk Valentijsweekendje!

Andere thema's