#BrusselsisOpen - Enkele must-do evenementen volgens Anne Cornut in Brussel

Tijdens de eindejaarsperiode is Brussel nog mooier. Prachtige verlichting, feestelijke versieringen en kerstbomen met kleurrijke kerstballen geven de hoofdstad een magisch tintje. Maar de schoonheid ligt ook in het rijke en gevarieerde aanbod van evenementen en cultuur. Weet jij niet goed wat kiezen? Wel, we vroegen Anne Cornut, ook wil gekend als mamavanvijf, een Brusselaar en influencer, naar de vijf must-see evenementen en plaatsen van het moment.

Kan je jezelf in enkele zinnen voorstellen?

Hi! Ik ben Anne Cornut, ik heb vijf kinderen en ik ben ook wel gekend als « mamavanvijf » met mijn Instagramkanaal. Ik ben trotse eigenaar van het online magazine Maison Slash, ik ben ondernemer en influencer en ben een héél grote fan van Brussel.  

Wat betekent Brussel voor jou?

Brussel is voor mij dé wereldstad van België waar ik volledig vrij kan bewegen en tegelijkertijd heel anoniem kan zijn. In Brussel is er altijd wel iets te ontdekken en kan je steeds nieuwe impressies ervaren. Dit past perfect bij mij als persoon die steeds op zoek gaat naar prikkels die mij energie geven.

Wat is je favoriete buurt en waarom?

Ik vind Brussel als geheel gewoonweg fantastisch en kan er daarom moeilijk een favoriete buurt uitkiezen. Iedere buurt heeft zijn eigenheid en unieke karakter. Samen met mijn vriend springen we al eens graag op een metro zonder enig plan en dan stappen we af aan een halte die we nog niet kennen om ook die buurt eens te gaan verkennen. Een aanrader!

Ontdek hier 5 must-do evenementen volgens Anne Cornut om BXL te ontdekken

 

Deel :
Meer thema's
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 67967
Éléments de la thématique Editer la thématique Espace administration