Citytrip naar Gent

Gent, de culinaire, historische en gezelligste parel van Oost-Vlaanderen.

Negenduusd heeft heel wat te bieden. De stad telt honderden hippe (koffie)barretjes, duizenden studenten, een gewaardeerde muziekcultuur, overal leuke (tweedehands)kledingzaken, smakelijke restaurants, boeiende musea en uiteraard ook fijne Gentenaars! 

Ten opzichte van Antwerpen is Gent eerder aan de kleine kant, toch kan je kan er jarenlang wonen en nóg niet alles ontdekt hebben. Overal spruiten er regelmatig nieuwe, coole en trendy dingen uit de grond. Sommigen noemen de stad van het Lam Gods stiekem ‘het Brugge van Oost-Vlaanderen’. Kleine kasseistraatjes, de brugjes over het water, de mooie gevels van de rijhuizen… Gezelligheid troef! Niet moeilijk dat zoveel studenten er graag na hun studies blijven plakken.

Gent is niet alleen een studentenstad, maar ook een familiestad en toeristenstad. Het heeft een authentieke sfeer en telt veel interessante musea en culturele hotspots. Ook voor diegenen die graag de bloemetjes willen buiten zetten, is Gent the place to be. Voor ieder wat wils dus.

Ben je in Gent en weet je niet waar naartoe? Welke evenementen zijn er bezig als jij er bent? Dit specifiek thema focust op de beste uitjes in Gent, uitgekozen door locals, en wordt regelmatig ge-üpdated. Hou deze pagina dus in het oog! En onthou: nie neute, nie pleuje (oftewel, ga ervoor!). 

 

Deel :

Andere thema's

Meer thema's
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 68167
Éléments de la thématique Editer la thématique Espace administration