WIPCOOP: WORK IN PROGRESS 2024

Over

Join the ride! Op 16 en 17 oktober tonen artiesten uit de Brusselse scène waar ze staan met de ontwikkeling van hun nieuwe creaties. Ze presenteren elk maximum 30 minuten uit hun Work In Progress. Aansluitend gaan ze in gesprek met een gezelschap van dramaturgen, werkplaatsen, producenten en programmatoren over het getoonde werk en mogelijke steun. Tijdens deze breaks vertellen andere artiesten over hun werk, nieuwe initiatieven of projecten in artist talks met het publiek.
WIPCOOP — de Work In Progress Coöperatie van Mestizo Arts Platform — is een all year round ontwikkelingsparcours in Brussel, Antwerpen, Gent en Leuven. Het voornaamste doel? Vanuit de kracht van de coöperatie nieuw artistiek werk zichtbaar maken, hier dialoog rond opzetten en artiesten en organisaties matchen om dit werk verder te kunnen ontwikkelen.
De Works In Progress vinden overdag plaats en zijn gratis. Wat er voortkomt uit eerdere WIPCOOP-edities en te zien is in allerlei theaters, vind je terug op www.mestizoartsplatform.be.
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 152218
Editer l'événement SEO Espace administration