Openlucht fototentoonstelling

image - Openlucht fototentoonstelling

A propos

Wanneer het einde een begin wordt,
wanneer oud kans geeft aan jong,
wanneer vroeger later wordt,
wanneer…

Fotoclub ISO-2400 greep een somber jaar aan om erna te kunnen stralen…
In samenwerking met het Mols PoëzieAtelier , VVG Mol en de Molse Kamer voor Heemkunde kunnen we u hier met enige trots laten genieten van onze openluchttentoonstelling met als thema

“The Circle of Life”.

Dit initiatief groeide vanuit de teleurstelling dat we – om bekende redenen – onze jaarlijkse tentoonstelling in het Cultureel centrum ’t Getouw in 2021 niet konden laten doorgaan en uit de daaruit volgende zoektocht naar een alternatief. Het resultaat ervan ziet u op dit prachtige domein. Tevens waren we benieuwd hoe dit thema ook andere kunstvormen zou inspireren. Hierbij werd al snel aan het “woord als kunst en kunde” gedacht.
We waren dan ook zeer blij dat het Mols PoëzieAtelier hier mee de schouders wilde onder zetten, met zeven prachtige gedichten.
Tenslotte konden we ook rekenen op de medewerking vanuit VVG Mol en de Kamer van Heemkunde, om extra duiding te geven bij de locatie zelf.
Deze openlucht-tentoonstelling blijft te bezichtigen tot 31 augustus.

Word je ondertussen ook geïnspireerd door dit thema? Doe dan mee aan onze foto- en / of dichtwedstrijd. De reglementen hiervan vind je terug op de website van ISO-2400 voor wie een foto-inzending wil doen en op deze van het Mols PoëzieAtelier voor wie creatief met de taal aan de slag wil gaan. Deelnemen kan tot en met 30 september 2021. De winnaars worden in de bloemetjes gezet op de tentoonstelling van ISO-2400 in januari 2022.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Expos > Photographies
Encore plus d'événements Turnhout
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 84928
Editer l'événement SEO Espace administration