Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker

 

A propos de Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker

65ha groen en water met zwemzone, strand, speeltuinen, aparte speelvijver met waterglijbaan, vlotten, slingertouwen en spuitfiguren. Uitgebreide in- en outdoor sportaccommodatie.

De strand- en zwemzone werd aangelegd met gewassen Noordzeezand. Ontspannen op de ligweide, spelen op de ravotweide, wandelen of skaten, in De Nekker kan het. Je vindt er de unieke combinatie van rust, natuur en cultuur.

Sporters zijn in De Nekker zeker aan het juiste adres. Door de zeer uitgebreide sportinfrastructuur zijn zowat alle sporten mogelijk. Zowel binnen in de verschillende sportzalen als buiten op de vele sportvelden biedt De Nekker de mogelijkheid om te sporten en dit zowel met clubs, scholen, bedrijven of individuen. Naargelang je wensen worden sportdagen uitgewerkt op maat van je school, je bedrijf of je organisatie.

STRAND EN LIGWEIDE
Eens lekker in het zonnetje liggen of eens goed ontspannen, dat kan op de ligweide. Je kunt er rustig een dutje doen, een goed boek lezen of gewoon wat liggen genieten met je vrienden. Vlak aan de ligweide bevindt zich het strand met gewassen Noordzeezand.

Partage :
Encore plus d'événements Activités diverses > Activités en plein air
Encore plus d'événements Mechelen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement

Thématiques

Evénements les plus consultés

ID : 63553
Editer l'événement Espace administration