Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Open Tuinen 2021

  Traduction en français non disponible

  Beeldentuin Hugo Voeten neemt dit jaar deel aan Open Tuinen! Open Tuinen 2021 gaat door op 26 en 27 juni. Bezoekers ontdekken Beeldentuin Hugo Voeten via een vast uitgestippeld parcours. Reservatie op voorhand is verplicht. Welkom!

  In de 15 hectare grote private Beeldentuin Hugo Voeten in Geel ontdek je diverse tuinsferen. Je wandelt eerst door een indrukwekkende evergreen, om vervolgens in gezellige tuinkamers omgeven door taxus een geometrisch gevoel te ervaren. Tot slot geniet je van de uitgestrektheid van een landschappelijk park doorspekt met vijvers. Bovendien staan er in deze unieke groene setting honderden werken van tientallen kunstenaars opgesteld. Ze gaan een speciale dialoog met de natuur en het landschap aan. Ondernemer Hugo Voeten (1940–2017) gaf er zijn eigen toets aan. Hij was een gepassioneerd kunstverzamelaar met een eclectische smaak. Zijn collectie omvat parels uit de moderne en hedendaagse kunst.

  N.B. Er zijn geen reductietarieven van toepassing. Kinderen onder 12 jaar betalen niet. Honden zijn niet toegelaten. Breng uw boekingsbevestiging/ticket voor controle en toegang mee. Door de aankoop van een ticket verklaart u zich akkoord met onze maatregelen in het kader van COVID-19 en onze huisregels.

  Photos de Open Tuinen 2021

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Escapade / Découverte

  Autres événements : Geel

  Recommandations