Wave32: yung mavu, rare akuma, bryan g

image - Wave32: yung mavu, rare akuma, bryan g

A propos

Een nieuwe generatie Belgische hiphopartiesten live!
WAVE32 is een exclusieve ervaring die de nieuwe generatie hiphop artiesten uit België samenbrengt. Yung Mavu, Bryan MG en Rare Akuma live in concert in Vooruit, Gent voor een uniek +32-event!

Yung Mavu dropte in 2017 de track 'Black Magic', geïnspireerd door Harry Potter, die al snel viraal ging. Dit jaar plaatste hij zichzelf op de kaart met zijn debuut EP, Hi, I’m Pierre. Met zijn nieuwe album Matter Of Time bevestigt hij zijn status als het gezicht van de nieuwe generatie hiphopartiesten.

Rare Akuma is een vat vol creativiteit dat op barsten staat. De jonge Antwerpenaar is nog maar 21, maar zijn instrumentale tracks werden al opgepikt door $uicideboy$! Album Akuma Season en EP it’ll be okay, boordevol zware bassen en ‘ragecore’, lichten al een tipje van de sluier. Tijdens zijn live shows laat hij het beest los.

Bryan MG's Congolese roots typeren zijn muziek. In een unieke mix van Nederlands, Frans en Engels maakt de 22-jarige artiest hiphop, pop, rap en r&b. In 2018 bracht hij zijn eerste LP MGSEASON uit. Dit in samenwerking met o.a. LouiVos, Yung Felix, Architrackz en Zurich Musiq. Met nummers als ‘My Bébé' is hij klaar om te wereld te veroveren.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Hip-Hop / Rap
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97136
Editer l'événement SEO Espace administration