Piet De Praitere, Delphine Lecompte, Tim Foncke & Joke Van Caesbroeck Moedig achterwaarts

Contes / Littératures » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Piet De Praitere, Delphine Lecompte, Tim Foncke & Joke Van Caesbroeck Moedig achterwaarts

  Traduction en français non disponible

  De beste literaire avond sinds Harry Mulisch café hield in zijn neus (de toiletten zijn in de andere vleugel)
  Dit collectief is het literair equivalent van de superband, met vier schrijvers die zodanig gepokt en gemazeld zijn dat apothekers tubes Inotyol naar hen toe gooien. Als op één tafel baldadige gedichten van Delphine Lecompte, absurde verhalen van Piet De Praitere, tragikomische verhalen van Joke Van Caesbroeck en ontregelende romanfragmenten en brieven van Tim Foncke liggen, dan kan de uitvinder van de tafel, Jean-Didier Dutable, op zijn twee oren dood zijn. En als die tafel in een zaal in uw buurt staat, kunt u hen daar gerust uitnodigen. Er zal gevaar heersen, er zullen duivels ontbonden worden, maar er zal geen nood zijn: dijen zullen bekletst worden van het lachen en er is Inotyol voor iedereen!

  Piet De Praitere raakte redelijk wereldberoemd als Etienne met het open verhemelte en als Dikke Gilbert de la Tourette. Hij werkte samen met Kamagurka, Freddy De Vadder en Gunter Lamoot en was te zien en te horen op Studio Brussel, Radio 1, Canvas, VT4, 2BE en de VPRO en kaapte een hoofdrol weg in ‘Bevergem’. Hij schrijft in Humo en heeft ondertussen twee boeken uit. ‘Het is best vermoeiend om Piet De Praitere te zijn’ en het meest recente ‘Ik ben Piet en ik heet Pierre’.

  Delphine Lecompte tilt haar poëzie met elke nieuwe bundel naar een hoger niveau. Op 23 oktober stelt ze haar nieuwste voor: ‘Vrolijke Verwoesting’. Ook hier vertoeft ze opnieuw in een fantastisch universum met talloze wonderbaarlijke figuren zoals de bedeesde zeepzieder en de analfabete jongenshoer.

  Joke Van Caesbroeck schrijft korte en lange stukken voor De Standaard. Ze bekijkt de wereld anders.

  Tim Foncke is schrijver, stand-upcomedian, werkt mee aan ‘Superstar’ van Gunther Lamoot, toerde met Brusselmans. Zijn vileine brievenboeken zorgden al voor heel wat ophef.

  Organisatie
  De Werf
  Credits / Met dank aan
  www.pietdepraitere.be
  www.jokevancaesbroeck.be
  timfoncke.blogspot.com

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : CC De Werf

  Autres événements : Contes / Littératures

  Recommandations