Platform In De Maak: Nieuwe Makersdagen

 
image - Platform In De Maak: Nieuwe Makersdagen

A propos de Platform In De Maak: Nieuwe Makersdagen

Voor het derde jaar op rij strijkt Platform In De Maak neer in Leuven. Na drie festivals op diverse locaties doorheen de stad (of online in pandemietijden) landt een groep nieuwe makers nu in onze schouwburg!

In een gebouw vol theatergeschiedenis reflecteren, dromen en bouwen ze aan een theaterveld van de toekomst. Tijdens deze tweedaagse kan je het werk van deze nieuwe makers ontdekken. Het programma stellen ze zelf volledig samen als groep volgens het leidende principe van Platform In De Maak: wie organiseert, programmeert.

Naast talrijke performances maakt deze editie nadrukkelijk plaats voor reflectie. De startende podiumkunstenaars gaan in dialoog met het bredere professionele veld en het publiek. Een rijkelijk gevuld programma met nieuw werk, gesprekken, feedback, debatten en workshops.

Platform In De Maak is een horizontale organisatie die ruimte faciliteert voor presentatie, ontwikkeling en noden van startende podiumkunstenaars. De artistieke werking is een collectieve verantwoordelijkheid waar alle betrokken makers zich toe verbinden vanuit het principe ‘wie organiseert, programmeert’. Op deze manier bouwt het Platform aan een solidair en duurzaam netwerk. Daarnaast kunnen de nieuwe makers verschillende vaardigheden, zowel op artistiek, productioneel als zakelijk vlak, ontplooien. Een nieuwe maker is een performer of lichttechnicus, een choreograaf of cultuurwerker, een dramaturg of scenograaf, …

Het programma is beschikbaar vanaf september.

Informations pratiques

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Stages / Cours > Divers
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement

Thématiques

Evénements les plus consultés

ID : 67256
Editer l'événement SEO Espace administration