image - Making Visible

Over

Making Visible, een tentoonstelling gecureerd door Lara Pan met werk van Constance DeJong, Ira Lombardia, Edwin Schlossberg, Gunther Selichar, Jonathan Sullam en Suzanne Treister. 

De titel van de tentoonstelling verwijst naar de gelijknamige film van Edwin Schlossberg uit 1969, gemaakt in opdracht van de iconische Dilexi Foundation. Omschreven als een essayistische verkenning van de communicatietheorie, onderzoekt de film het latente potentieel binnen het onwaarneembare domein van het medium televisie. Terwijl de filmische reis zich ontvouwt, worden kijkers geconfronteerd met de diepgaande notie: "Om dit beeld voor jou zichtbaar te maken, moest het eerst onzichtbaar worden."

De tentoonstelling kaart thema's aan als het onzichtbare; de tussenruimte en het, vaak verborgen, bindweefsel; achterliggende boodschappen en de verschillende mogelijkheden die we bewust of onbewust waarnemen of net over het hoofd zien. Met behulp van verschillende media worden deze thema's door de deelnemende kunstenaars steeds op geheel eigen wijze benaderd. De tentoongestelde werken, waarvan sommige speciaal voor de tentoonstelling werden gecreëerd, bieden toeschouwers een unieke ervaring die de traditionele grenzen van de kunst overstijgt.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Galerijen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 143004
Editer l'événement SEO Espace administration