Onze selectie voor jou

Thema's populair op dit moment

Meer thema's

Citytrips

Alle citytrips

Vandaag

Meer evenementen vandaag

Dit weekend

Meer evenementen dit weekend

In de zaal met Cinenews.be

Alle tijden op Cinenews.be

Meest bekeken evenementen

Over

Welkom bij Out.be
 
Onze missie is zeer eenvoudig: je inspiratie verschaffen om het huis uit te gaan! Daarom stellen wij je een volledige én tweetalige agenda ter beschikking met alle activiteiten en culturele evenementen in België. Onze agenda is zeer eenvoudig en praktisch in gebruik. Je vindt gemakkelijk en snel wat je zoekt. Ben je een organisator van een evenement of iemand die graag een evenement wil bijwonen? Wil je je evenement online plaatsen? Geniet van ons professioneel platform. Maak een account aan en voeg je evenement gratis toe aan onze kalender. Je geniet van ongeëvenaarde zichtbaarheid.
 
Met wel 15 jaar ervaring heeft Out.be, dé referentiesite op het gebied van culturele evenementen, al meer dan 20 miljoen bezoekers waardevolle informatie en tips verschaft. Out.be, dat vroeger Net Events heette, is een product van de Franstalige mediagroep Rossel. De website biedt je tevens een rijk universum van leuke thema's. In de vorm van artikels, lijstjes of dossiers stellen deze thema’s de gebruikers in staat een kwaliteitsevenement terug te vinden in het kader van een specifiek thema. Daarnaast heeft Out.be 7000 volgers op Facebook. Een belangrijke gemeenschap die bijdraagt tot het succes van de website.
 
Bent je een liefhebber van rommelmarkten, dichtbij of ver van huis? Out.be gidst je door de honderden rommelmarkten in heel België.
 
Ben je een enthousiaste luisteraar op zoek naar een klein, intiem concert of ben je een échte festivalganger? Out.be biedt je de meest complete agenda met concerten en muzikale evenementen. Je vindt er ook een uitgebreide selectie van gratis evenementen.
 
Heb je kleine of grote kinderen? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Op Out.be vind je een groot aantal gezinsactiviteiten, aangepast aan elk seizoen en elke regio. Het is niet langer nodig om intensief te zoeken naar fijne kampen voor je kinderen. Je vindt al kampen terug op Out.be, er is keuze in overvloed!
 
Of ben je een echte nachtuil? Dé koning of koningin van de dansvloer? Ook de volledige agenda van het Belgische nachtleven vind je terug op Out.be! Of plan een dagje naar een museum in Vlaanderen of Wallonië! En we publiceren ook een heleboel theatervoorstellingen, van Hamlet tot stand-up comedy!
 
Zoek je nog een leuk evenement voor vanavond, dit weekend of de komende vakantie? Surf naar Out.be, de meest complete agenda in België voor 7- tot 77-jarigen.
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Alle thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
HOMEPAGE
Événements en homepage Lieux en homepage Thématiques en homepage SEO Espace administration