Agenda: Expo voor kinderen

FILTRES
Filtre par types
TOUS
Film voor kinderen
Dansevenement voor kinderen
Expo voor kinderen
Verhalen voor kinderen
Poppentheater voor kinderen
Muziekevenement
Kamp
Theatervoorstelling voor kinderen
Varia
Filtre par indicateurs
Speciaal voor kinderen
Speciale gezinnen
Speciale studenten
Article 27
Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit
Doven en slechthorenden
Filteren
CALENDRIER
Calendrier
6 evenement(en) gevonden (1 tot 50)
AMAZING ART II Lokeren
Evenementen voor kinderen Expo voor kinderen
Sportlaan 2
Lokeren - Vlaams Gewest
Zomer in het BELvue: mijn reisdagboek
10 jul 21 aug
Evenementen voor kinderen Expo voor kinderen
BELvue Museum
Bruxelles - Bruxelles
Interactieve rondleiding en creatieve workshop voor kinderen van 7 tot 12 jaar, zonder hun ouders. Geniet deze zomer van je vakantie in het museum! Maak je eigen reisdagboek met je herinneringen aan België.
Op weg met Zeno: educatief spel (9-12 jaar)
Elke maandag van 10:00 tot 18:00 / zondag van 10:00 tot 18:00 / zaterdag van 09:30 tot 17:00 / vrijdag van 09:30 tot 17:00 / donderdag van 09:30 tot 17:00 / woensdag van 09:30 tot 17:00 / dinsdag van 09:30 tot 17:00
Evenementen voor kinderen Expo voor kinderen
BELvue Museum
Bruxelles - Bruxelles
Kinderen vervelen zich niet in het BELvue! Klein of groot, iedereen kan het museum bezoeken op zijn eigen manier. Gedaan met de urenlange bezoeken in het kielzog van de ouders zonder er iets van te begrijpen! Zeno de ontdekkingsreiziger is op bezoek in België! Vergezel hem op zijn reis, stap in zijn periscoop-camionette en maak kennis met de verschillende aspecten van het land. Geschiedenis, cultuur, economie,… België zal (bijna) geen geheimen meer voor je hebben! Door de huidige omstandigheden is Zeno momenteel enkel beschikbaar via de ErfgoedApp op je eigen smartphone of op de iPad van het BELvue die je kan uitlenen aan het onthaal (volgens beschikbaarheid). Praktische Info: • Voor kinderen tussen 9 en 12 jaar, begeleid door een volwassenen. • Ontdek Op weg met Zeno via de ErfgoedApp op je smartphone of via de iPad in het museum. Download de app op voorhand via Play Store of Apple Store en bespaar jezelf tijd aan het onthaal. • Ontdek de veiligheidsmaatregelen voor het BELvue museum op de website. • Prijs: 1 €/kind extra bij de toegangsprijs (gratis toegang voor <18 jarigen). • Reservatie verplicht voor groepen. U moet minimum 1 volwassenen voor 5 kinderen voorzien. - Max 15 kinderen. De ErgoedApp is een samenwerking tussen het BELvue museum, Casa Blanca en FARO. Met de steun van Visit Brussels en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Ik ben de Minister! : educatief spel (6-8 jaar)
Elke maandag van 10:00 tot 18:00 / zondag van 10:00 tot 18:00 / zaterdag van 09:30 tot 17:00 / vrijdag van 09:30 tot 17:00 / donderdag van 09:30 tot 17:00 / woensdag van 09:30 tot 17:00 / dinsdag van 09:30 tot 17:00
Evenementen voor kinderen Expo voor kinderen
BELvue Museum
Bruxelles - Bruxelles
Kinderen vervelen zich niet in het BELvue! Klein of groot, iedereen kan het museum bezoeken op zijn eigen manier. Gedaan met de urenlange bezoeken in het kielzog van de ouders zonder er iets van te begrijpen! Trek je (mantel)pak aan en word minister tijdens je bezoek aan het museum. Er valt zo veel te denken en te doen! Maak kennis met België en zijn geschiedenis door jouw opdrachten uit te voeren. Kun je de uitdaging aan? Praktische Info • Voor kinderen tussen 6 en 8 jaar, begeleid door een volwassenen • Door de huidige gezondheidsmaatregelen accepteert het BELvue museum enkel groepen (begeleid of zelfstandig) van kinderen onder de 12 jaar. Om te reserveren vragen we u ons te contacteren via info@belvue.be of via telefoon op 02 500 45 54. • Gelieve volgende informatie te vermelden wanneer u reserveert voor een groepsbezoek: - Naam van de groep - Naam van de contactpersoon - Adres - Gegevens (telefoon & mail) - Aantal personen - Gewenste datum - Gewenste uur • Ontdek de veiligheidsmaatregelen voor het BELvue museum op de website. • Prijs: 1 €/kind extra bij de toegangsprijs (gratis toegang voor <18 jarigen). • Reservatie verplicht voor groepen. U moet minimum 1 volwassenen voor 5 kinderen voorzien. - Max 15 kinderen.
Mimi & Momo: educatief spel (3-5 jaar)
Elke dinsdag,woensdag,donderdag,vrijdag en  van 09:30 tot 17:00 / maandag en  van 10:00 tot 18:00
Evenementen voor kinderen Expo voor kinderen
BELvue Museum
Bruxelles - Bruxelles
Kinderen vervelen zich niet in het BELvue! Klein of groot, iedereen kan het museum bezoeken op zijn eigen manier. Gedaan met de urenlange bezoeken in het kielzog van de ouders zonder er iets van te begrijpen! Mimi en Momo hebben je nodig! Help Mimi de voorwerpen terug te vinden die in het museum verstopt zitten. Momo kent dan weer alleen zwart, geel en rood. Kun jij hem alle kleuren tonen? Een avontuur door België en zijn geschiedenis met heel veel dingen om te voelen en te zien! Praktische Info • Voor kinderen tussen 3 en 5 jaar, begeleid door een volwassenen. • Voor alle reservaties, gelieve ons te contacteren via info@belvue.be of via 02 500 45 54. • Gelieve de volgende informatie te vermelden wanneer u reserveert voor een groepsbezoek: - Naam van de groep - Naam van de contactpersoon - Adres - Gegevens (telefoon & mail) - Aantal personen - Gewenste datum - Gewenste uur • Prijs: 1 €/kind extra bij de toegangsprijs (gratis toegang voor <18 jarigen). • Reservatie verplicht voor groepen. U moet minimum 1 volwassenen voor 5 kinderen voorzien. - Max 15 kinderen. Ontdek de veiligheidsmaatregelen voor het BELvue museum op de website.
Atlantis - The Immersive Odyssey
Elke maandag,woensdag,donderdag,vrijdag,zaterdag en  van 10:00 tot 18:30
Evenementen voor kinderen Expo voor kinderen
Ixelles - Bruxelles
Een totale onderdompeling in een fascinerende onderwaterwereld
6 evenement(en) gevonden (1 tot 50)
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Alle thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
LISTING
SEO Espace administration