Alle Belgische festivals in 2024

Gedaan met muziek van povere kwaliteit te beluisteren door o.a. het ruisende geluid van je brakke hoofdtelefoon. Laat je deze zomer verleiden door het grotere plaatje en ga naar de festivals waar je het geluid in zijn pure vorm kan aanhoren. Je oren zullen je dankbaar zijn! 

Heb je er toch geen oren naar? Geef toe, deze festivalgangers wil je niet missen. 


Mister/Miss Peace & Love

Met ‘No Stress’ als motto is een festival voor hen gewoonweg zalig! Zelfs mocht hij/zij schoenen of smartphone verliezen, dan nog blijven ze er kalm bij. De muziek en de sfeer op de festivals doet hen de buitenwereld meteen vergeten, alsof ze in een soort van trance verkeren. Altijd benaderbaar voor een free hug, free kiss en alle gevolgen nadien. Zij zijn altijd blij, of het nu lichtjes regent of zwaar stormt. 


De Fashionista

Zij staan meteen paraat om een selfie’tje te nemen met hun fancy smartphone (mét bijhorende powerbank). Voor hen zijn de concerten slechts achtergrondmuziek. Zij zijn er gewoon omdat het the place to be is. Op het einde van het festival hebben ze er 100 followers en enkele nieuwe online vriendjes bij en vergaarden ze een stel (al dan niet) originele foto’s.


De Exhibitionist

Zoals een dier zijn territorium markeert, doet hij/zij op elke tent van de camping een plasje. Hij ploft zich neer op de schouders van eender wie naast hem staat en op de (on)gepaste moment toont hij trots zijn tepels met een zodanige elegantie dat je er op den duur niet meer van opkijkt.

 

De Hippie

Minimum vijftig jaar oud en uiteraard nog steeds jong in het hoofd… Voor hen lijkt de tijd sinds 1980 stil te staan. Zij waren de Kings/Queens van de Dance Floor en zelfs vandaag hebben ze nog niets van hun moves verloren. En ja, ze weten maar al te goed dat ze helemaal niet jong meer zijn. Maar hey, dat zal hen nooit stoppen om eens binnen te springen op een festival. 


De Nachtuil

Wallen tot in Tokyo, een wankelend loopje, verwilderde haren, energy drink in de hand... Deze figuur springt meteen in het oog. Je zal hem/haar zeker niet tegenkomen voor de avond valt. Om 6u ’s morgens hebben ze het dan weer moeilijk om hun nest te vinden, dus je kan hen wel ergens discreet in een warm hoekje zien zitten of op het midden van de weg zien liggen, dit naargelang de staat van dronkenschap. 


De Vroege Vogel

Deze zijn altijd als eerste op de wei om de beste plaatsen vliegensvlug te kunnen claimen. Zonder hen zouden de groepen van de eerste uren hun praktisch alleen op de wereld voelen. Wie vroeg opstaat, gaat ook vroeg gaan slapen - om in form te zijn! Kijk ja, ze doen het met goede voornemens. Ze gaan nooit buiten zonder hun oordoppen want anders zijn festivals simpelweg onmogelijk.


Zeg dat wij het gezegd hebben, dit jaar zal je de festivals echt niet kunnen missen. 
 

Deel :

Andere thema's

Meer thema's
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 68134
Éléments de la thématique Editer la thématique SEO Espace administration