Café Magritte: Joseph Nowell Trio & jamsessie

image - Café Magritte: Joseph Nowell Trio & jamsessie

Over

Normaal is Taverne Ter Linden gesloten op woensdagavond, maar speciaal voor Café Magritte schuiven we tafels en stoelen aan de kant en openen we de deuren. We serveren geen eten, maar wel een lekkere portie lokaal muzikaal talent!
Vandaag op het menu: het 'Joseph Nowell Trio'. Pianist Joseph Nowell (1994) groeit op in Engeland maar verhuist op zijn veertiende naar Italië. Hij studeert piano in Siena, zowel klassiek als jazz. In 2019 behaalt hij voor jazzpiano zijn Master of Arts magna cum laude, aan het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen. Het is daar dat hij bassist Manolo Cabras ontmoet en samen met drummer Gaspard Sicx vormen ze een trio. In 2022 verschijnt hun eerste album Sketches’, zo genoemd omdat de composities vertrekpunten zijn om er vrij op te improviseren. Net als een ruwe schets het vertrekpunt is van een kleurrijke tekening.
Hun optreden is ook het vertrekpunt voor een openbare jamsessie. Rond 20.15 u. trekken de muzikanten de jam op gang. Breng dus gerust je eigen instrument mee. Om zeker te zijn van je plek, liefst laten weten dat je wil meespelen door een mailtje te sturen naar brent.gillaerts@vgc.be. Gewoon gezellig iets drinken en genieten van de muziek mag natuurlijk ook.
Deel :
Nog meer evenementen Concerten > Jazz
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 145446
Editer l'événement SEO Espace administration