Shahab Azinmehr (tar & setar, Iran) - LiveStream

image - Shahab Azinmehr (tar & setar, Iran) - LiveStream

Over

Muziekpublique hoopte om vanaf april opnieuw live concerten met publiek te kunnen organiseren, maar de omstandigheden laten dit helaas niet toe. Om de muzieksector toch te ondersteunen en muziek tot bij ons publiek te brengen, kwamen wij met het volgende idee: the solo challenge. Tot eind april geven we het podium aan artiesten voor solo-optredens van 30 minuten die je kan bekijken via een livestream.

Shahabeddin Azinmehr neemt de 2de sessie van de challenge voor zijn rekening. Hij is geboren in 1985 in Teheran, en zette zijn eerste passen in de muziek via zang, later leerde hij ook de tar en de setar spelen. Mohammad Musavi, Dariush Talai, Mas’ud Sho’ari, Behruz Hemmati en Reza Parvizzade waren enkele van de meesters bij wie hij studeerde. Hij heeft in verschillende concerten en albums opgetreden als begeleidend instrumentalist. Zijn eerste individuele album, Showq-e Mastur, is een setar solo optreden.

Shahabeddin Azinmehr heeft een Bachelor in Restauratie van Historische Monumenten en een Master in Perzische Muziekuitvoering.

Deel :
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
ID : 84981
Editer l'événement SEO Espace administration