Fishbach - Terrier - Annael - Les Nuits 2022

Concert » Franse lied

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Covidsafe Ticket
 • Over Fishbach - Terrier - Annael - Les Nuits 2022

  Franse eighties new wave in een modern jasje

  In 2022 is Fishbach terug met de opvolger van haar debuut ‘A Ta Merci’. Singles ‘Téléportation’ en ‘Masque D’Or’ beloven alvast een triomfantelijke terugkeer voor de Française. Dat mag geen verrassing zijn, want haar versie van Franse eighties new wave werd eerder al beloond met een nominatie als revelatie voor het prestigieuze Victoires de la Musique in 2018. Zelf ziet ze haar liedjes als schilderijen: van de vrouw die ze had kunnen zijn, die ze was, of die ze kan worden. Haar catchy, sensuele muziek zal zich in je hoofd graven en niet meer loslaten.

  TERRIER

  ‘Naissance’, de eerste EP van Terrier, is een zeer tegenstrijdige plaat. De nummers slingeren heen en weer tussen rauwe zachtheid en zijdezacht geweld. Ze onderzoeken de intimiteit van het einde van een avond met z’n tweetjes, maar ook de desoriëntatie van het leven in de grote stad. Terrier weigert binnen de genregrenzen te blijven: hij vult zijn scherpe raps nu eens aan met rock, dan weer met cold wave, zonder aan eigenheid te moeten inboeten. Maar het zijn vooral zijn woorden die je recht in je hart weten te raken. Hij vertaalt moeiteloos maar oprecht de gevoelens van ons dagelijkse leven. Ontdek dit grote talent vooral zelf in de Orangerie tijdens Les Nuits.

  ANNAEL
  Annael is een Franse zanger, danser, schrijver, schilder en fotograaf die in 2021 laureaat werd van de invloedrijke muziekwedstrijd Les Inouïs van Printemps de Bourges. Zijn stijl wordt vergeleken met Stromae en op het podium is Annael een vulkaan die elk moment kan uitbarsten. De meest recente single van de Franse artiest is een samenwerking met Adèle Castillon van Videoclub. Deze jongen gaat het vermoedelijk dus nog ver schoppen!

  Photos de Fishbach - Terrier - Annael - Les Nuits 2022

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

  Aanbevelingen