Today's girls, yesterday's songs (livestream)

image - Today's girls, yesterday's songs (livestream)

A propos

In een gezellige show met een vleugje humor en `selfie-reflectie´ brengt Manoesh heerlijke close harmony, ondersteund door een strakke vaudeville ritmesectie. Met een aanstekelijk enthousiasme combineert dit jonge ensemble swing, tango, gipsy en jazzhits uit de oorlogsjaren met romantische ballads en evergreens uit vervlogen dagen. Nestel je knus in het gezelschap van The Andrew Sisters, neurie gerust mee met de composities van Chaplin of waag een dansje op je tegelvloer of visgraatparket op de tonen van Les Paul en Mary Ford.

Omdat het Nostalgiaseizoen al vreemd genoeg is en we jullie oprecht missen, nodigen we je graag uit op deze allicht onverwachte maar niet minder sfeervolle valentijnsverrassing. Voor de vaste Nostalgiabezoekers live gebracht vanuit de vertrouwde Koninklijke Stadsschouwburg door de meisjes van Manoesh.


Verzoeknummers op Valentijsdag

Ook de Expodos deejays zijn van de partij om achteraf jullie verzoeknummers op hun draaitafels tevoorschijn te toveren voor een gespreide Nostalgia-huiskamerparty. We geven je heel even de tijd om stoelen en tafels aan de kant te schuiven, zodat je je eigen dansvloer in gereedheid van brengen.

Wil je bovendien je geliefde(n) verrassen met een bijzondere wens, attentie of bekentenis … Laat dit tegen woensdag 10 februari 2021 aan ons weten via peter.roose@brugge.be. Vermeld de naam van de persoon (personen) aan wie je je verzoeknummer opdraagt en voeg er misschien ook een klein berichtje bij, zodat we het hoe en waarom van je verzoek aan het plaatje kunnen toevoegen.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Autres événements Concerts > Divers

Encore plus d'événements Concerts > Divers
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 86734
Editer l'événement SEO Espace administration