Who’s afraid of Virginia Woolf? - Wolf Wolf

Théatre / Spectacle » Professionnel

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Who’s afraid of Virginia Woolf? - Wolf Wolf

  Traduction en fran�ais non disponible

  Je kent het verhaal van Who’s afraid of Virginia Woolf? waarschijnlijk wel: George en Martha leven thuis hun diepste frustraties op elkaar uit en slepen hun nachtelijke gasten mee in een destructief psychologisch spel. Imke Mol, Naomi van der Horst, Mitch Van Landeghem en Flor Vanseveren (WOLF WOLF) waagden zich aan dit ‘stuk der stukken’ en rondden er samen hun opleiding aan de toneelschool in Gent mee af.

  Hoe wring je je als jonge speler in de huid van een personage met een rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al talrijke versies heeft gekend en door zowel amateur- als Hollywoodster werd opgevoerd? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Langzaamaan wordt iedereen de fictie ingezogen. Ook in deze uitvoering is één ding zeker: het belooft een lange afterparty tot het licht wordt. En niemand blijft gespaard.

  Imke Mol, Naomi van der Horst, Mitch Van Landeghem en Flor Vanseveren speelden o.a. bij FC Bergman, Studio Orka, Hof van Eede, Malpertuis en het KIP. Samen vormen ze het nieuwe collectief WOLF WOLF. Ze proberen toneelrepertoire vanuit een liefde voor het spelen uit te diepen en tegelijkertijd toegankelijk te maken voor een breed publiek.

  ---

  Who’s afraid of Virginia Woolf? stond op TAZ#2019, waar de voorstelling met de jongerenjuryprijs aan de haal ging én een eervolle vermelding van de TAZ-jury in ontvangst mocht nemen voor 'zoveel durf en acteervermogen'.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Arsenaal / Lazarus

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Recommandations