image - plastiekBERTRAND

A propos

Valerie Le Roy studeerde Theaterwetenschappen en Theaterkostuumontwerp. Ze werkt voor film & televisie (o.a. De Patrick, Bevergem, Cargo, Home, Ventoux) en theater (o.a. Theater Antigone, kabinet k, Ontroerend Goed, BRONKS, KOPERGIETERY). Ze won recent de Ensor voor Beste Kostuum voor de film 'De Patrick' (Tim Mielants). De Ensors zijn de belangrijkste Belgische filmprijzen.

Leentje Kerremans behaalde een master in Beeldende Kunsten aan het Sint-Lucas Gent. De opgedane artistieke ervaring en materialenkennis brengen haar al heel gauw richting kostuumontwerp, waarbij ze een wonderlijke vormentaal combineert met een flinke scheut surrealisme. Naast haar werk voor film en televisie werkt ze als freelance costumière voor theaterhuizen als Laika, KOPERGIETERY, Froefroe, De Vieze Gasten, Antigone, Vooruit en Het Paleis. In 2016 werkte ze samen met Janko Beckers het muzikaal-beeldende project The Golden Tieger uit.

Michiel Soete studeerde als theatermaker af aan het RITCS en werkt de afgelopen jaren samen met o.a. Theater Antigone (Corta Rica), Laika (Aromagic, Piknik Horrifik), Kaaitheater (Capsaikin), Villanella (Mieren slapen nooit), Jozef Wouters en Nele Vereecken. Vorig seizoen creëerde hij mee Park Katrol (KOPERGIETERY).

Nona Demey Gallagher studeerde Drama aan het KASK/Conservatorium Gent. Ze speelde onder meer in Loopstation van Ontroerend Goed, in Koor! van Campo/Compagnie De Koe en in Dreaming Not Sleeping van DE Studio. Ze is te zien in haar eigen voorstelling Through the Looking-Glass (and what we found there) met Mats Vandroogenbroeck en Timo Sterckx, winnaar van De Jong Theaterschrijfprijs #TAZ19. Nona creëerde ook E R O T I C A, een voorstelling waarin ze sensuele poëzie van vrouwelijke auteurs omzet in gebarentaal. 

Janko Beckers is als muzikant autodidact. Hij is multi-instrumentalist, maar speelt voornamelijk gitaar. Janko is verbonden aan diverse muziekbands zoals o.a. zijn eigen band Pigeohn, Manhog, Faces on TV, Mortier (eerder De Ministers van de Noordzee), A Little Bra Band, Krankland en Zee Skirts. Enkele jaren geleden maakte hij met Leentje Kerremans de muzikaal- beeldende voorstelling The Golden Tieger.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Autres événements Théatre / Spectacles > Performances

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Performances
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 75528
Editer l'événement SEO Espace administration